Kanon varmt ute idag, så idag har jag kört på shorts och linne. Sköööönt! Har vart uppe på åsen hos kusinerna och hälsat på sen tog jag en sväng förbi farmor också och fick lite fika. Nu ska jag försöka skriva lite på biologi rapporten för vid halv fem åker jag iväg för den första innebandy träningen för i år.

Skojar ni om att det var skönt med sovmorgon imorse eller? Skulle åka med 10 bussen men istället fick jag åka bil med Amanda och slapp stressa från station till skolan.
Hade engelska prov idag också som inte gick så värst bra. Men nu vet vi ju att engelska inte riktigt är min grej å vad gör de om 1000 år?
Just nu sitter jag iallafall på bussen på vägen hem och håller på lökar sönder, vad har hänt? Sommar igen eller? Nej där överdrev jag lite men det är ju faktiskt grymt skön värme ute. Tummen upp för de!
Ikväll är det fotbollsträning, kanske den sista för säsongen också. :(
Hörshej

Har just fått reda på att blogg.se har fått en alldeles ny app. Så det här är mitt första inlägg med telefonen och vi får väl se hur bra det går.
Ja jag har inte så mycket att säga om min dag. Har faktiskt vart ganska tråkig som vanligt. Gick till fyra idag så när jag kom hem var det bara sätta sig ner och försöka plugga engelska. Ingen innebandy träning blev de för mig idag heller eftersom "skolan går för träning" ...
Ja men annars då? Jo jag saknar min lilla Martis. Men han ligger ju hemma och är sjuk och jag vill helst inte bli smittad. :( aja nu ska jag våldgästa kudden. Natti!






Här sitter jag framför tvn och kollar på idol samtidigt som jag försöker plugga engelska, dock så går det inte så bra med pluggandet eftersom jag inte fattat vad jag ska plugga på haha. Önskar att Viggo vore hemma så man slapp sitta här helt ensam å vara deprimerad över skolan. Nej nu är reklamen slut, ciao!



Spelade vår sista match igår mot Danmark och vann med 4-1. Vi vann alltså serien helt obesegrade! Grymt bra tjejer! Efter matchen så hade vi liten avslutning, det började med att vi åt lite mumsigt fika efter matchen, efter det så körde vi femkamp och mitt lag järngänget var grymt! När det var klart så åkte alla hem och duschade och gjorde sig klara inför kvällen då vi var i hallen och åt mat och festade lite. ;)
Idag har jag vart uppe på åsen nästan hela dagen i Tina & Jens nya hus, grymmmt fint! Nu ska jag strax kolla på Robert Gustavsson x3, hoppas det är lika bra som jag har förväntat mig.

Värt att åka till skolan idag! Hade bara en engelska lektion och då kollade vi på en film snutt sen fick vi sluta 20minuter tidigare. Det var iallafall skönt! Har gjort klart matten som ska vara klar på måndag och så har jag hunnit skrivit på samhällsgrejsen, kanske ska fortsätta med det så jag blir klar? Ikväll ska jag iallafall in på bio och äta mat med Martin, myys!

Matteprov idag och det gick ju kaaaaanon bra asså! För er som inte fatta så var jag ironisk där. Strax drar jag iallafall iväg på träning och får mig själv på andra tankar. Ikväll kommer mitt hjärta hit och myyyser. Det enda bra med den här dagen tror jag.


Var inte med på idrotten idag pga mitt astma anfall igår, så jag fick sluta halv tre idag istället för fyra. Gick till hemköp och chillade lite där tills bussen gick hem. När jag väl var hemma slängde jag i mig lite mat och kollade på engelska läxan. Istället för att plugga matte som egentligen hela min kväll skulle bestå av så åkte jag och simmade med några fina vänner. Så nu sitter jag här med världens ångest inför imorgon haha! Det får gå som det går helt enkelt.


Gick bara till 13.20 idag, riktigt skönt! Ikväll är det dags för fotbollsträning och efter de lär jag försöka plugga lite matte. cya!


Spelade match igår i Uppsala och vann med 12-0, inte illa pinkat! Grymt rolig match att spela iallafall. Efter matchen åkte jag med familjen in till Gränby. Skulle köpa ett par byxor och ett par skor, men byxor fanns det verkligen inga alls! Så nu måste jag försöka komma in till stan någon mer dag den här veckan.
Ja vad mer ska jag skriva? Vem fan vill läsa vad jag har gjort i skolan liksom?haha. Igår kom iallafall mitt hjätis hit och mysade lite och stannade tills idag. hihi bra mysig han! Snart ska jag käka lite köttisbullar och makaroner, sedan iväg på styrke träning.


Gårdagen är det en stor tummen ner för! Började med att vi åkte till tierp och frös aset av oss sen vidare ut till bäcklösen(!) där det skulle vara "fest". Måste få lägga till att det var 5 grader ute och vi fick gå 2km från bussen. Satans kallt! När vi kom dit så var de typ inget folk där och det sög rent utsagt. Fick stå och frysa i flera timmar i önödan. Så nu har jag blivit ganska förkyld tills matchen idag!
Åkte hem runt klockan halv tolv, så då la jag mig i sängen och glodde en film, Eva & Adam, och tjockade i mig massor med chips. Utan de hade ju kvällen vart änu sämre!
Nej nu känner jag att det blev riktigt mycket klagande här. Riktigt synd om mig asså! 
Nu sitter jag nu och klockan är kvart i nio, klockan tio har vi samling. Så tänker ta och göra lite gröt nu faktiskt, hört rykte om att man blir stark av de! Efter matchen åker jag med mamma & pappa in till stan för att shoppa, wiiieho!

Kom hem från skolan för en stund sen. Klockan visar nu 16.53, vilket betyder att jag har träning om 37minuter. Efter träningen måste jag hem och slå upp matteboken och börja plugga lite. ÄLSKART!

Har precis kommit hem från åsen. Har vart där och firat Ibbans födelsedag. Grattis! Har tryckt i mig massor av godsaker, blandannat smörgåstårta, muuums. Så nu sitter jag här och är alldeles proppis och tänkte försöka kolla igenom matten. Men eftersom jag är dötrött och sängen lockar lite mer så är det tveksamt. Ciiiaaao!
Åkte med mina brudar in till Österby igår. Var hemma hos någon Andreas och förkrökade lite med sköna people sedan åkte vi in till Uppsala. Där chillade vi runt och träffade några saknade människor. Kvällen var faktiskt nästan helt underbar!


Skojar ni om att det ska bli skönt med fredag?
Har bara en lektion imorgon sen ska jag hem och agera hundvakt åt lilla Viggo. Känner dock att jag måste till stan och köpa nya kläder, men får aldrig någon tid till att göra de så får väl gå i mina gamla kläder och ruttna bort!

Ja som rubriken säger. Just nu sitter jag i skolan och har precis slutat. Väntar på bussen så jag kan få komma hem och plugga en massa och sedan åka iväg på träning. ROLIG DAG! Ska också försöka övertyga mamma om att jag behöver nya kläder från nelly, finns en massa mumsigt där har jag sett!


Känns som ett måste nu i höst.
Matchen slutade med 4-0 igår, vilket betyder att vi tog hem seriesegern. Wiiiho! Skolan idag gick faktiskt rysligt fort så nu är jag hemma och tänker sätta mig ner och plugga lite matte sen slå på en film och mysa med lillvigge!

Eftersom att jag skulle sova hemma själv igår så gjorde julia och linnea mig sällskap, myyys! Dom har precis åkt hem för att äta lite mat innan matchen, taggataggatagga! Det är den viktigaste matchen av dom som är kvar. Om vi vinner eller spelar oavgjort nu så vinner vi serien och går upp till 4an. Fattar ni hur nice? Plus att vi kommer få se niklas i kycklingkostym. Vi ska ge allt för att bli obesegrade! GO RÖDAMASKINERNA!

Seg satan efter två långa dagar i skolan och lite sovande. Därför tänker jag lägga mig tidigt ikväll och försöka sova. Imorgon åker vi till laxön men tvåorna. Inte en aning om vad vi ska göra där, eller jag antar att vi ska "leka". Lite små jobbigt med tanke på att vi egentligen skulle ha bara en lektion imorgon. Men man får väl ställa upp för laget!