Gick hem till Linnea igår och kikade på mellodifestivalen. Helt sjukt att vi kom 3a, faktiskt så blev man ju lite chockad. Sen så gick jag hem å sov men så var de nåra fulla typer som va utanför och ringde typ 100211 gånger så de var bara att gå ut de. Så idag är jag helt död. Men det är bara tagga för match, för idag möter vi Film!

visar senare vad jag köpte istan igår

Hade nyss skrivit ett långt inlägg, men vet ni? råka precis sudda bort allting innan jag skulle publicera det. Så nu får det bli en liten sammanfattning.
Billy och Theo sov här inatt, så igår spenderade jag min kväll med dom. Kikade på film, åt massor av godis å möös. Snart ska jag in till Uppsala med mami och mickis. Klippa håret och försöka hitta ett par balskor.





Take care of all your memories.
For you cannot relive them.

Hade nationella prov idag i matte och det gick inge bra! Nu ska jag ta mig ut på en springtur, hörs!
 

Sitter och dricker var oboy medans jag kollar på någon melodifestivalen grej. Ska kanske skriva lite på fysiken sen lägga mig och sova, har ju nationella prov i matte imorgon, sen har vi innebandyträning för dm nästa vecka.


världens finaste syster!

Blev en kort springtur, men skönt var det. Har hunnit träffat Jenny och alla hundarna med. Kanske inte var det som stod på schemat men de var mycket trevligare och roligare än att sitta hemma och försöka med den här fysik uppsatsen(!). Har slutsatsen kvar, och känner att det går verkligen inte att få ihop mer. Har skrivit ungefär 10 rader och det ska vara ett helt A4. Bara jobba sattsäga!

Fick sovmorgon imorse. Runt 9 tiden åkte vi in till Uppsala där vi gick på museum och kika runt lite. Klockan ett tog jag och Linnea bussen hem, så nu sitter jag här hemma och funderar på om man ska ut på en springtur..


Dagen har vart slapp och skön. Efter skolan la ja mig å stekte lite, blev inget pluggande idag heller. Nu ska jag på fotbollsträning i en här underbara värmen, har en känsla av att jag kommer svettas ihjäl.




inte alls avis på den här ungen som just nu är i Grekland.!

Dagen har vart riktigt skön faktiskt. Vi har ju elevensval så idag har vi vart ute och letat djur och blommor, har även hunnit ätit två glassar. Hoppas det är lika varmt imorgon för vi skulle tydligen vara ute då också.
Efter skolan så satt jag mig ute i solen och skrev lite på fysiken, måste verkligen få klar den imorgon. Sen så bakade jag cup-cakes och dom var hur grymma som helst, åh skulle kunna leva på dom.
Nu ska jag fortsätta kolla på BB, sov gott:)

Dom vann matchen med 6-0(?). Har suttit en stor del av kvällen och försökt skriva min fysik uppsats men fb lockade lite mer. Måste sitta hela dagen imorgon istället och försöka skriva lite.
Den här veckan har vi elevensval och jag har valt NO, ska faktiskt bli lite skönt att inte behöva ha nå riktiga lektioner. Nej nu måste jag kolla vem som åker ut BB, Godnatt! :)

Blev väckt klockan halv sju i morse.(!) Var bara att stiga upp och ut å gå en sväng. Idag ska jag nog lägga mig ute och steka lite. Skulle ju vara rätt så underbart om vädret fortsatt vara såhär.
Nej nu ska jag ut och gå lite med vovven. hörs!

ge mig!

Blivit riktigt dålig på att blogga på senaste tiden.
Igår var det dags för våran seriestart mot Karlholm, och vi vann med 2-0, riktigt bra faktiskt eftersom jag trodde vi skulle åka på stryk. Efter matchen var jag med Becca å Jossan sen traska vi hem till Albin och Linus där det var lite folk som hade grillat.:) Fick även sovsällskap..
Idag har jag vart och kollat på a-lagets match, dom vann med 5-1. Sen har jag bara chillat här hemma med martin.
Ikväll/inatt ska jag vara hundvakt till Dito. Ha en bra kväll!

Vi spelade match mot Harbo igår och vann med 12-1, grymt!
Nu ska jag gå till bussen, ha en bra dag!

bilderna sen sista april kommer nog upp lite senare idag..