Stressig dag som sagt. Gick till klockan fyra och direkt när jag kom hem var det bara att packa väskan och bege sig tillbaka till Tierp. Spelade match mot aktiver f97(?) och vann med 5-0. Helt slut körd nu och därför tar jag mig en lång varm dusch. puss!

Sitter på bussen hem och ska strax kliva av. Har haft idrott timmen innan vi slutade och då hade vi livräddning på badet. Slutade nästan en timme tidigare så då gick jag och Linnea till Hemköp och sedan satt vi ute och frös i cirkus 40min. Skoja inte om att det var kallt. Nu ska jag iallafall hem och äta lite sedan iväg på fysträning. Taaaagga!


De här gjorde min dag!


Matchen slutade 4-4 vilket jag tyckte var grymt bra av oss. Man kan tänka så här att vi har spelat två matcher och har ett helt nystartat lag och de har spelat hur länge som helst(!). Sitter just nu hemma helt själv och trycker i mig godis och kollar på glee. Ska snart upp till åsen och agera barnvakt. wiho!

Har innebandy match mot Storvreta klockan fem idag. Har suttit och taggat hela dagen så vi får hoppas på en vinst. Dock så brukar väl Storvreta vara bra? Men vilken tur, de är ju vi också;). Tänkte göra någonting att äta, packa väskan och sedan är det väl nästan dags för att åka. När jag kommer hem ska jag antingen vara barnvakt eller göra något annat, syster hade några planer så får höra vad de är.

ja, snart är det dags att bege sig ut på vägarna också!


Som alla andra fredagar kändes det väldigt onödigt att åka in till skolan för att ha en lektion. Resten av dagen har jag vart på innebandy träning och kollat på bio med brudsen, det blev breaking down. Måste säga att den filmen var heeeelgrym, och för er som inte har sett den så måste ni se den! Jag är nu hemma efter bion och har precis kollat på idolutröstningen, så jäkla bra att Amanda åkte ut. GO Robin säger jag bara!

 


Hur snygga?
Har så otroligt tråkigt eftersom klockan är strax över tolv och ingenting händer på datan och alla verkar ligga och sova. Är hur pigg som helst och vet inte vart jag ska ta ivägen, haha. Tur att det bara är en lektion med tussen imorgon sen slutar vi. underbart med fredag!
Känner att blogga inte behövs just nu egentligen men. Det enda jag har att skriva om är mina otroligt långa dagar i skolan, träningar, vad jag äter typ. Hur ointressant lixom? Därför slänger jag upp en bild på mig själv och två underbara vänner som jag faktiskt saknar en gnutta.


Åkte in till stan så jag var där till klockan 12 då det öppnade. Stresshandlade en stickad väst eller vad man ska säga att det är, ett halsband och en Hugo boss parfym till pappa från mig mamma och mickis. Klockan 13.19 gick tåget mot Tierp där mickis var och hämtade mig. Åkte och böt bil och sedan åkte vi hem till farmor&farfar och åt mat med släkten. Har precis kommit hem så lär väl sätta igång och skriva klart min uppsats. Hörshej!


Hade inte tid att blogga igår eftersom släkten och min älskade kom hit och firade mig. Så nu är jag hela 16 år, wiho. Nej men det enda possitiva om man säger så är att jag får ut och övningsköra. Dock så måste jag gå en kurs först och skicka in papper.
Imorse var det riktigt kämpigt att komma upp ur sängen. Kändes lite onödig att åka till skolan också eftersom vi kollade på en film i 40min sen fick vi åka hem igen. Därför är jag hemma nu och tänker ta mig en powernap sedan försöka skriva klart en uppsats. puss

Helt slut efter träningen, därför gör jag mig en varm kopp choklad och bänkar mig framför tvn för att se fotbollsgalan. cya♥

Var lite små jobbigt att väckarklockan stod på 08.30 imorse. Väldigt tidigt om man ska jämföra med tiden jag gick upp på lovet. Gick i skolan till klockan tre så jag har alldeles nyss kommit hem. Tänker säga till mamma att laga lite mat åt má för klockan halv sex är det dags för den första höst fotbollsträningen. Antar att det kommer vara riktigt jobbigt eftersom det är fys som står på schemat.

Linnea stannade här över natten. Vaknade upp runt klockan tio, sen slöade vi bara och kollade på pettson&findus. Nu har mamma och pappa kommit hem också så nu blir det ordning och reda här i huset igen. Tänkte ta och försöka läsa lite i min bok "räddaren i nöden" sedan tagga inför skolan imorgon.

Har Linnea, Caroline, Markus och Julia på besök. Vi har just precis kollat på en skräckis, The Cycle. Perfekt att kolla en sån när man har föräldrarfritt hela natten.

Har vart själv hemma i ynka 3 timmar och jag håller redan på dör av uttråkighet? Den enda som kan roa mig är Viggo men han ska bara sova hela tiden. Tänker bara hur tråkigt det skulle vara att flytta hemifrån helt själv? jag skulle inte klara av det. En till sak som jag insåg var att det var suuuupertråkigt att laga mat åt sig själv bara, för då orkar man inte göra något avancerat. Till dagens middag blev det krov och pommes, gott?


Imorse vid tio tiden stack mamma och pappa till stockholm vilket betyder att jag agerar hund- och husvakt ikväll/inatt. Hoppas iallafall på att någon kommer och gör mig sällskap annars blir det lite små läskigt, hihi! Var upp till farmor&farfar och fikade lite med viggo idag, så vi blev kvar där tills klockan tre. Sen dess har jag inte gjort någonting alls, tänker nog ta och hoppa in i duschen och fräsha till mig lite iallafall. Vi hörs!


Hade stora förväntningar på bion igår. Visst att den var bra och läskig men trodde faktiskt den skulle vara lite längre. Kom hem runt halv elva igår och jag var så himla trött så gick nästan och la mig på en gång.
11.31 går bussen mot Tierp för en innnebandy dag med killarna, wiho!

Just nu myser jag med världens gosigaste och kikar på tv. Om cirkus en timme sitter jag på bussen på väg till Uppsala för att se paranormal activity 3 på bio. Om jag inte dör under filmen pga hjärtstillestånd eller något liknande så kommer jag förmodligen dö efter av rädsla. Nej där överdrev jag lite men har sån ångest för att vi beställde biljetter haha!