Just nu flyger mina tankar hit och dit. Man vet inte riktigt vad man ska tro!

Har kommit in från ännu en promenad med mina fina vänner Linnea och Jenny. Har legat i de senaste dagarna och får se till att fortsätta med de! Slutade tjugo över ett idag så tänkte hem och plugga lite matte, men nej det blev ju inget med de. Prov på onsdag och jag fattar inget så måste plugga ihjäl mig imorgon. Man får väl se till att pina sig de här sista dagarna innan lovet. Kom just på att det inte alls är långt kvar till min födelsedag, undra vad man ska önska sig, hmm.

Blev en promenad med en fin vän vid namn Jenny idag. Var egentligen meningen att vi skulle springa men sen blev vi för lata och förkylda, men promenaden satt fint den å! Ska hjälpa pappa att duka bordet och försöka få i ma lite mat sedan tigger jag skjuts av päronen till Söderfors.

Bara jag som tycker han äger hela idol och ska vinna hela skiten? go Robin!
Åkte till Österby med mina älskade vänner igår. Började med förfekkeh hos Markus där det redan börja spåra,
sen åkte vi till folkan och dansade aset av oss. Mina girls är bara för bra, vad skulle jag göra utan dem?
Vaknade runt ett idag, skoja inte om att det var skönt att sova ut. Idag tänkte jag bara slappa och kanske åka upp till åsen och hälsa på Ingemarssons familjen, och lite senare hoppas jag på att få umgås med martin.

bildbrist.
Känns som att jag aldrig har tid att blogga nu för tiden. Dessutom skulle mina inlägg bli förjävla tråkiga. Ni skulle få lida av allt mitt pluggande. Men andra sidan är de ganska skönt att få skriva av sig ibland. Har inget intressant att säga om min dag direkt. Har suttit här en stund nu och pluggat lite biologi. Ni anar inte hur roligt och intressant det är att läsa om ekologi. ironi. Har iallafall prov på fem hela kapitel om det imorgon. Wish me good luck! Tror faktiskt att jag slår ihop böckerna för ikväll och så får det gå som de går imorgon, du vet, man kan ju inte göra bättre än sitt bästa. godnatt!

Är på väg till skolan. Känns fint att ha samhällsprov nu direkt på morgonen. Plus att jag känner att det inte kommer gå så bra, men vi får väl se. Efter skolan lär jag hem och plugga som vanligt å ikväll kommer min finaste!

Som vanligt så bestod min fredag av en lektion, engelska. Gick apfort så efter stannade vi kvar i skolan och pluggade lite matte och åt mat. Hann också ta en solning på de innan bussen gick hem. Var upp till åsen en sväng också och kollade in Ingemarssons hus, slutade med att jag blev barnvakt. Därför sitter jag här nu i soffan och kollar på barnprogram.
Vad gör man ikväll är en bra fråga. Skulle egentligen på innebandy träning men som sagt så vill aldrig min hosta ge sig! Peace
Gick upp för ungefär en kvart sen och trodde att jag skulle kunna gå till skolan. Men icke sa nicke. Bara hugger i bröstet när jag hostar och febern har kommit igen. Därför lägger jag och mig och sover igen och hoppas på att vakna upp och vara lite friskare.

Har precis kommit ut ur duschen, är som ett russin. Ni vet så man blir när man duschar alldeles för länge? Ska ta och göra mig lite varm obóy och sedan lägga mig och kolla på en film och försöka sova. Hoppas på att jag kan gå till skolan imorgon. Jag vet att ni tänker "hur kan hon vilja gå till skolan?!" men de är så att det är bara jobbigt att vara borta från skolan eftersom man missar så himla mycket. Godnatt mina sunshines!

Landade cirkus klockan sju här i Sverige igår. Gick rätt fort med att få väskorna så vi var hemma ganska tidigt. När jag kom hem så var min finaste här, love! Hade mysigt hela kvällen och somnade tidigt. Imorse när jag vaknade var jag fortfarande helt dötrött och när jag kom till skolan höll jag på hosta&svettas ihjäl därför åkte jag hem efter första lektionen :( Nu ska jag göra varm obóy och försöka sova lite. puss!
Måste också säga att jag hade en as rolig resa!:D

kärlek åt denna flicka!

Sitter i skolan och har svenska. Dock så är inte Andreas här så vi bara sitter och fördriver tiden. Marcus var inte heller här på samhällslektionen så man kan säga att vi kunde ha haft sovmorgon till 12 idag.
Efter skolan måste mamma och jag fixa lite  med pengar och så tills imorgon. LÄÄÄNGTAR SATAN!:D Hoppas även på att få sovsällskap inatt av kanske världens finaste.
Skriver lite mer när jag kommer hem, ciao!

Sitter utanför bauhaus och väntar på mamma som är inne och köper någon sak till badrummet. När hon kommer åker vi in till stan för att shoppa kläder och presenter. Ikväll vet jag inte riktigt hur jag ska hinna med att göra allting som jag ska. Tänkte kolla fotboll, åka på kalas å plugga...