Jorå satte det känns ju att man lever. Hade intervaller hela träningen, kändes förjävla skönt att va med och träna igen. wiho. 
Nu ska jag ta och leta recept tills imorgon, ciao bella!  

Imorse missa jag och Linnea bussen. Så vi gick hem och kolla på big brother och sen fick vi skjuts till skolan, mycket skönt!
Ikväll har vi fysträning♥
Bekräftade även mitt gymnasie val idag, yiho.

Hade super kul igår även fast det var några som skulle börja bråka och förstöra hela festen. Fick även ett mysigt sällskap över natten,thihi.
Nu ska jag städa och sen blir det soffhäng!


mysig bild

Igår kväll kom Julia hit och kollade på lets dance och chilla. Mycket trevligt!
Ikväll/inatt syns vi i dimman gott folk!

Haft Billy och Theo här på besök. Vi har kollat på "dumma mig", haha tillåmed så jag tyckte den var bra.
Om cirkus en timme ska jag ner till Tierp på bandyträning igen. Satan vad jag har träningsvärk sen igår, mina ben är helt stumma och min mage behöver vi inte äns prata om.

Imorse försov jag mig. Fick byta om på 5 min sen dra utan att äta frulle. Sen tränade vi hela dagen och jag vet någon som kommer ha träningsvärk imorgon iallafall. jo det är jag de.
Ikväll hoppas jag på att någon trevlig prick kommer och gör mig sällskap.:)

Det började med att alla vi höll på missa bussen för att den va för tidig, fast som tur va så kom alla med. (carolin har en snabb mamma) ;) Sen körde vi lasergame och det var skit roligt. Det var jag,Josefin,Julia mot Caroline,Carolin,Amanda och Rebecca. Såklart så vann mitt lag! Efter det tog vi en promenad in till stan och käkade på panini och det var riktigt mumsigt.
Nu sitter jag här hemma och ska plocka fram lite saker tills imorgon då jag ska ha bandyträning hela dagen. Lite surt att man måste gå upp klockan åtta bara.

Gick en sväng hem till farmor&farfar och hälsade på. Älskar att vara där hemma, man lever som en prinsessa. Aja, vi fikade och löste korsord iallafall.
Fick precis reda på att bussen går halv fyra så jag tror jag måste hoppa in i duschen och försöka få i mig lite mat. Bilder kommer antagligen upp imorgon. :)




Klockan är strax efter nio och här sitter jag pigg som en lärka och lyssnar på musik. Solen skiner och vädret är underbart. Man kanske ska vara duktigt och gå ut på en powerwalk?
Nu ska jag iallafall göra mig lite varm oboy och mackor, sedan får vi se vart dagen tar vägen. Vid fyra tiden åker vi iallafall in mot stan.
Ha en bra dag!

Dagen började med en powerwalk runt storängen med Caroline och Jenny. Snacka om att det var härligt!
Vid tolv tiden gick vi hem till Rebecca och firade henne på hennes 17års dag. Fick massa gott fika och pratade om på lördag, Jenny ska ju ha fest och man måste klä ut sig. Inte en aning om vad jag ska vara, det får bli en överraskning för både er och mig.
Imorgon ska jag iallafall in till Uppsala med brudarna, köra lite lasergame och äta god mat. Känns som det kommer bli en underbar dag med mina bästa.♥



idag kom mami och syster hem med en ny data, gissa om jag blev glad?

Vi kollade på sanctum, den var riktigt bra! Har precis kommit hem och ska väl ta och göra lite fika sedan ska jag slå på solsidan.
Har precis vart ute på en powerwalk. Nu tänker jag hoppa in i duschen och fräsha till mig lite för sen drar jag på bio. Kvällen kan inte bli annat än bra med de sällskapet man har. ♥
Inte vart i stan på jätte länge så idag släpar jag med mig mamma in till uppsala. Senare ska jag kolla på innebandy match, sen träna och sen bio. ha en bra lördag! för de kommer jag ha

Spanska provet gick kanoners idag. 133/144, yeho. Efter skolan hade vi innebandyträning och det var kanon skönt att få röra på fläsket igen.

Äntligen är våra framtidsdagar slut. Idag fick vi kolla på natur,sam,teknik och estet. Jag tycker bara man blir förvirrad av att lyssna på allt, alla säger att det är den bästa linjen man kan gå och blablabla.
Imorgon är det fredag och vi har spanska prov.:)



Sitter här och har spring i benen, känns som det enda jag vill just nu är att träna. Har inte fått träna på 10 dagar eftersom jag ätit penselin. Så nu längtar jag bara tills på fredag då vi har innebandy träning♥

Ja, idag har vi gjort precis lika sak som igår. Började med att lyssna på olika yrken och sen gick vi till högbergs å kollade på el,bygg,industri och fordon, känns precis som mina inriktningar!
Just nu sitter jag och kollar på top model och fikar lite. Måste snart dra igång med pluggandet, blää
Dagen har vart såhäääär lång. Vi började nio och då satt vi och lyssnade på olika människor från olika yrken, sen vid elva gick vi till högbergs och lyssna på olika program. Morgondagen kommer se precis likadan ut för er som ville veta.
Förresten tror jag det är påväg att bli istid:s
Sitter här i sängen med caroline och käkar varma mackor medans vi kollar på the grudge 3. Vi ska väl snart gå och sova, har ju sovmorgon imorgon, underbart!

Idag i skolan har det bara vart kaos känner jag. Vi skulle bestämma tryck till våra kläder, och det var skitsvårt eftersom vi aldrig kan komma överens. Annars så har dagen vart bra.
Ikväll kommer Caroline hit och myser och tar en sleepover, i like it!

Underbart att vakna upp och se att det är -20 ute,svinkallt!
Just nu sitter jag och dricker varm oboy med mackor, ska snart bege mig mot bussen. ha en bra dag!:)

bilden är riktigt ful men fylld med glädje!
snodde bilden från caroline;)
Igår fick jag spendera kvällen hemma istället, börjar känna mig sjuk igen! uschauscha
Aja, det var iallafall massa folk här hemma att umgås med så tråkigt hade jag inte. Somnade ungefär elva, haha skönt!
Idag ska jag bara slappa och plugga lite. Skön söndag!


Grattis till världens bästa mormor!♥

ikväll ska jag leka med jenny, vi tänker tjocka i oss dodis och ha allmänt chill!

Som sagt, igår var jag och kikade på melins cup med ett underbart sällskap.
Har precis kommit ut ur duschen, snart bär jag av till tierp och möter erica för att kolla på melinscup idag igen.
Fan vilket underbart väder det är idag, awwwwesm!
Idag är jag superglad, eftersom det är fredag! Lite surt i morse bara när det var snöstorm och man skulle till bussen. Aja, ikväll ska jag till Tierp och kolla på melinscup, är bra sugen på vara med men är ju fortfarande sjuk :'(
ha en bra fredag gott folk!
Har precis vaknat (!) efter att ha sovit i nån timme. Orkar inte äns tänka på när jag kommer somna igen och hur död jag kommer vara imorgon, men det skiter man väl i för det är ju faktiskt fredag. godnatt!
Idag hade vi nationella prov i svenska igen, det var en uppsatsskrivning. Min uppsats var en krönika om flammande kärlek, och nej den blev inge bra. Nu suddar vi bort det och tänker på morgondagen, det är ju fredag! 

Imorse klev jag upp och åt frukost och klädde på mig, sen fem minuter innan jag skulle gå till bussen så kände jag att jag inte kunde gå till skolan. Mamma hade även sagt till mig att inte gå till skolan men de känns som man inte direkt har råd att vara hemma något mer. Hela dagen har jag legat och sovit, ganska skönt faktiskt. Måste bli frisk till imorgon då vi har nationella prov i svenska. :)

Okej, jag vet att det här låter lite konstigt men det var förjävla skönt att komma tillbaka till skolan idag.!:)
Just nu är jag så arg för i sommras fick jag astma så då var jag in till Tierps sjukhus flera gånger och fick hjälp. Sen fick vi åka till Uppsala på sånt där riktigt astma test och där visade det sig att jag inte hade astma men var allergisk mot björk och timotej(gräs). Sen så igår sa en annan läkare att jag hade nedsatt lungkapacitet. Därför har jag fått en till medicin som jag ska ta två gånger per dag nu. 
Nu äre slutskrivet på det tråkiga för nu ska jag gå och äta pangkakor, puss!

Har inte orkat bloggat något på senaste tiden, Men det gör ju inget eftersom varje inlägg skulle typ se ut så här: " hej idag är jag sjuk,hejdå". Jag kan ju säga att jag fortfarande är lika piss sjuk så idag ska vi ner till sjukan å kolla.
ha en bra dag!



Jag hatar det hära. Har legat hemma på soffan hela dagen och sovit, hostat, sovit, svettas, sovit, frysit, sovit, hostat, ja ni förstår hur jobbigt de är?
Dumt av mig att gå till skolan idag. Började med att vi hade hk, och då skulle vi göra egna köttbullar med potatis. Tror jag åt tre köttbullar och en halv potatis sen helt proppmätt! Resten av lektionerna gjorde jag igentligen, så kunde lika bra vara hemma. Nu sitter jag här och mår bra för en stund,tack var de alvedonen.
Min kväll kommer bestå av en massa sovande.