Nu har jag bytt tillbaka till min www.rmoreyandersson.devote.se för att kunna blogga från mobilen, så vi ses där!

Jullan och jag åkte och dansade sönder dansbanan på ön igår. Kulkul! Snart ska jag bege mig mot fotbollsplanen för att möta några saknade brudar sen vet man inte vad som händer. Ha en bra dag!




Har vart barnvakt hela dagen åt mina små sysslingar. Ikväll hoppas jag på ön med mina brudar. Har ingen skjuts hem så jag hoppas det löser sig för de är ju sista gången jag kommer kunna gå på ön.:(


Vad har hänt med den svenska sommaren?! Regn regn och regn. Sitter och längtar tillbaka till Mallorca, där allting var så bra!

Fick super gott fika hemma hos Jentan, tack!♥ Efter kvällsmaten idag så var jag tvungen att ut och träna igen med pappa,staffan och ansofie. Blev grymt trött och mina ben orkade verkligen ingenting, så efter det kom Jenny och Linnea hit och kollade på film med mig. Vi kollade på Love and other drugs, faktiskt en bra film enligt mig. Nu tänkte jag slå på yttligare en film och försöka sova. Godnatt!

Blev en spontan tripp till Uppsala igår. Chillade runt lite och tog 10 bussen hem. Efter de så blev det film mys här hemma.
Fick precis ett sms av Jenny att jag är bjuden till henne på gofika i det här pissiga vädret. Det är inget man tackar nej till.

Vad är det med mig och hallon egentligen? Farmor&Farfar kom ner med en stor bytta full med hallon enbart till mig. Dom är bra snälla dom! Ikväll ska jag hitta på någonting med brudarna. Man vet aldrig vart vi hamnar.
Heeejdå!


































Vaknade klockan tolv, sen dess har jag vart ute och hjälpt mamma att måla staketet. Har precis tryckt i mig lite lunch, nu väntas de ett träningspass med Julis.


Har tillbringat min kväll men Julius. En del skratt åt våran underbara milkshake!


Sitter här och försöker lära mig en låt på gitarren men de går inge bra. Så istället tänker jag försöka städa rummet som ser ut som en bom har slagit ner. JAG VILL INTE!


Trodde att det skulle bli en lugn dag igår men det blev det inte. Åkte till Tierp och jobbade med mamma i sådär tre timmar. Efter det så hann jag knappt komma hem så kom Caroline hit och kollade på film med mig och senare på kvällen kom tre pysar och fyllde ut våran kväll.

 


Vaknade upp och kollade ut igenom fönstret. REGN! Usch, finns det nå tråkigare väder? Idag känner jag mig feberfri så jag hoppas att febern inte kommer tillbaka. Ska iallafall ligga och vila hela dagen så att jag förhoppningsvis kan göra någonting ikväll.

Förslag på någon bra film?


Åkte iväg till strömsberg på fotboll och frös ihjäl och det slutade med att jag ligger här i sängen med två duntäcken och ändå fryser så hej feber! Nu ska jag ner och göra lite varm oboy och sedan slå på en film. Disturbia. Hörshej!



En bild på basshunter som var på sommarkväll i Gävle igår. Grymt het!
Tänkte bara berätta att jag inte har någonting att göra så jag lyfter på mitt as och åker och hälsar på farmor&farfar. Lite senare tänkte jag och Julia ut och träna lite eftersom träningarna drar igång på tisdag och de kommer förmodligen bli DÖDA MIG träningar.
Hörs!

live your life
Har städat köket sen jag vaknade, så nu är det skinande rent. Nu ska jag till Gävle på sommarkväll med brudarna, hörs!

4

Kan inte förstå att det är så kul att bugga! Så grymt roligt och man blir verkligen glad av att göra de. Jag hade iallafall en kanon kväll med mina vänner igår.♥



Hur skönt är det inte att vakna upp och knappt komma upp ur sängen för man har sån träningsvärk? Visst att det gör ont men så skönt att det känns att man har tränat.
Idag har jag inte en aning om vad jag ska göra. Det enda jag vet är att ikväll ska jag och mina brudar dansa loss på ön.

Hade grillmys hemma hos Carolin igår med några sköna filurer. Dock så slutade kvällen ganska tidigt eftersom jag skulle upp och jobba idag. Så idag jobbade jag fram till klockan två sedan tog jag tåget in till stan och shoppa.!
Känner att det börjar lukta grillat utefrån, kan de vara pappa som är i farten igen?

 

 

Haft en grym dag i huvudstaden med folk som jag gillar!kan det bli bättre? Kan inte riktigt säga vad som var så kul men att få höra deras röster bara skråla ut ur högtalarna var nice. (Ulrik, the moniker och Håkan Hellström.) Pluuuus en sak som gjorde min kväll 1000000000 gånger bättre var att JASON DERULO var där, hur grymt var inte de? Grymt häftigt.



Åh inatt kommer jag somna som världens lyckligaste tjej!













Har precis kommit hem från en "spök kväll" med brudarna. Åkte till lite olika äckliga hus och jag gick inte in. feg som man är. Vi åkte till någon herrgård där det inte var någon som bodde men det lös en lampa och vi tyckte vi såg saker i  fönsterna. Grymt äckligt.
Nu känner jag att jag måste gå och sova, för om cirkus 6 timmar ska jag stå vid bussen beredd på att ge mig av till huvudstaden. Godnatt!

Min morgon startade med en frodig frukost för att orka med en springtur. Sprang en stund och sedan åkte jag med mamma och pappa till valbo och kollade på utemöbler. Direkt när vi kom hem så kom Billy&Theo hit, så just nu ligger jag och kollar på en lego film. Grym!
Blev mörkare på skallen idag också.





beeeach 2011

Hade en super trevlig kväll igår med mina underbara brudar. Vi grillade, spelade kubb och ja, pratade som dom flesta tjejerna brukar göra.









she wanted someone thats perfect
Well Okay
But can you tell me Who is ?
I saw something worth my future
So wrong So wrong
In my mind i was all it took
But i guess i wasn't wrong

Bruno Mars

Har vart och kollat på valoncupen i Ullfors hela dagen. Strax så ska jag hem till Julia där vi ska vara några brudar och grilla!