Visst det är fint väder ute men jag känner att jag bara vill ligga kvar i sängen med min bästa hela dagen. Har dock matte prov idag så det är bara pallra sig upp de. Mitt humör ligger på botten just nu och därför har jag tappat motivation till att göra något.

Sitter och har lite ångest för att jag inte kan träna ikväll heller. Ska ta bort stygnen imorgon och hoppas på att få börja träna på en gång efter det. Känner mig som en värsta latfis som inte tränar på grund av några få stygn, dock inte så kul om skiten spricker upp. Nu ska jag bara invänta på min finaste som är på nån körsak, pusshejs!

helt klart dem bästa fem månaderna i mitt liv, älskar dig!
Idag har det vart världens jobbigaste dag och den är inte äns värd att blogga om... Imorgon firar jag hela 5 månader med min underbaraste pojkvän och hoppas den dagen blir 1000 gånger bättre än den här. Ikväll ska jag inte göra ett piss, kanske gå och lägga sig skapligt?
godnatt.
Var tvungen att åka upp till åsen för en cykeltur idag igen. Missar så otroligt mycket träning så jag får dödsångest nästan. När jag va där så tänkte jag på hur skönt det är att ha en farmor och farfar. Man blir behandlad som när man var liten, underbart skönt enligt mig när man känner sig smått trött och ledsen. Plus att man blir serverad med allt gott man kan tänka sig. Rena paradiset!
/Weheartit
Här sitter jag på en stenhård stol i skolan och är hungrig. Att vara hungrig är nog det värsta som finns. ja jag vet att jag är ett matvrak. Men jag lider faktihskt med dem fattiga, tänk att dem får känna såhär ganska ofta och det är ju fan tagiskt. MAT ÄR DET BÄSTA SOM FINNS. Ska alldeles snart genomlida 100min kemi, fattar ni hur jobbigt?
Känns som vi har hållt på pratat hela dagen i skolan. Tre av fyra lektioner har vi redovisat olika saker. Kul jag vet. Hade träning idag också men får ännu inte vara med, en hel vecka kvar tills stygnen åker bort...Fick i alla fall trampa på en cykel i 18min, gjorde nästan hela min dag! Sitter för tillfället och kollar på nått skit program på tvn, funderar starkt på att gå och sova. Hur skönt skulle inte det vara? puss
<3
Åkte äntligen hem till min älskade igår och stannade tills idag. Känns som det var evigheter sedan vi träffades och så var jag tvungen att åka hem idag på grund av mitt jävla föredrag som jag ska hålla imorgon. pust till skolan. Dock så är det drygt två månader kvar tills vi slutar så det är bara hålla ut med allt pluggande hit och dit. Det värsta är nog att det är nu alla nationella prov kommer igång. kill me. Just nu sitter jag och "kollar" på hockey och därför säger jag GO BRYNÄS. Fast, egentligen bryr jag mig inte om vilka som vinner. HA EN BRA SÖNDAG!
Åkte in till stan med Linnea efter skolan. Var tvungen eftersom det aldrig finns nå roliga kläder som man vill ha i garderoben. Men vet ni? Jag fick inte med mig ett enda klädesplagg hem (!) I stället fick jag med mig en klocka, hårinpackning, skydd till håret och en pensel. Så nu är jag tvungen att åka in till stan igen någon dag framöver. Ha en bra Fredag! puss
Har verkligen levt som en prinsessa idag, legat i soffan helt nerbäddad och fått allt jag velat ha. Plus att pappa (!) var tvungen att duscha håret på mig för jag inte fick upp armarna. Nej men imorgon är det bara tillbaka till det vardagliga livet, döda mig någon?
Ja juste, det är där jag har spenderat hela min förmiddag. Kom dit och tog en liten fika innan vi gick upp för att ta bort den där fula leverfläcken. Väl när jag kom in och hade tagit av mig kläderna var vi tvungna att byta till ett operationsrum, där låg jag så kom 2 sjuksköterskor och en läkare in och tog hand om mig. Gjorde inte ett dugg ont när dem väl höll på skärde och sydde, men nu efter känner jag hur det stramar. Känner mig som ungefär förlamad i överkroppen, därför lever jag nu som en prinsessa här hemma och får allt serverat. Det enda negativa med detta är att jag inte får träna på två hela veckor(!) hur ska jag klara mig?
Se så fint omplåstrad jag är
Blev Dannemora med Amanda och Julia igår. Väl där träffade vi Carro plus massa annat folk. Hade väldigt trevligt, dock kändes det som vi var där i en kvart? Lixom vad gjorde jag hela kvällen? Aja, senare kommer martin hit och då ska jag dra med han ut på en springtur sen får vi se vart kvällen leder oss.
Vaknade upp å skulle åka och släppa in katten uppe på åsen, men det slutade med att jag blev kvar där i 3h, jesus vad tiden gick fort. Kollade bara på en film och chillade allmänt. När jag ändå var där uppe passade jag på att kika över till farmor och farfar för en fika. Just nu sitter jag hos älskling och vi får se vad vi hittar på ikväll. pusssis
Roar mig med att kolla på kläder och längta till sommaren. Varför kan det inte bara bli sommar här och nu?!
Nu bannemig ska jag börja blogga igen! Just nu har jag lov som ni alla redan vet. Om jag ska vara ärlig är det inte så kul, visst man får sova ut och ha det skönt, men vad ska man göra på dagarna?! Får nästan panik snart. Ikväll vare tänkt att jag skulle överraska min finaste kille och laga lite mat och så men det får bli någon annan gång eftersom han inte kunde komma. I stället får bästaste brudarna stå för kvällen!:)