Ligger som sagt på soffan och mår piss! Trodde inte man kunde få ondare hosta men tydligen så gick det. Temperaturen bara stiger och stiger. Började med 36.2 och nu ligger den på 37.5.:( Igentligen måste jag plugga men nu skiter jag i de och går å lägger mig igen.

Skolan gick riktigt fort. Skönt att få träffa mina pärlor igen, dock var jag bara borta 4 dagar men det kändes som en evighet.
Just nu sitter jag och kollar på ett as snuskigt program på 1an. Det är en kille som reser till indien och besöker olika människor. En kille var naken och knöt fast kuken på en käpp och drog upp den på ryggen, det var en till kille som hade haft armen uppe i luften så länge satt den växt fast och hans fingrar höll på ruttna bort. Plus att dom baka kakor av bajs, och det var inte så trevligt!
Ikväll blir det ingen träning för min del. Kan hostan inte bara försvinna? Redan trött på den.

Igår somnad jag klockan 10?! inte normalt, men skönt var de iallafall. Jag vill bara varna er att man absolut inte ska träna när man är förkyld, det gjorde jag och nu mår man ju som förtjänat. Har as ond hosta och det bara burrar i bröstet när man andas, uscha. Nu ska jag käka frulle sen dra mig vidare till bussen. ha en bra dag!

Sitter här med fysikboken samtidigt som jag äter appelsin, å vad jag älskar Atom- och kärnfysik! Måste läsa lite till nu, sen blir det solsidan.

Har precis hoppat upp ur sängen. Måste skynda mig att äta frulle för snart ska jag på fotbollsträning i tierp. När jag kommer hem måste jag nog ta tag i mina böcker och plugga.

Har precis kommit hem från sälen, jag har haft det kanonsuperduperkul! Ikväll hoppas jag på att få träffa brudarna. :)

Har varit ute i backen och åkt hela dagen. Det var skit kallt och blåste, men solen lös iallafall och det är huvudsaken. Efter de så var vi ner på after ski ett tag och kolla läget;) Ikväll hoppas jag på bowling!

Vi har precis vart inne på donken i falun å ätit, proppismätt! Det är ju en bit kvar och man vill ju inte sova för då kommer man ju inte kunna sova sen när man kommer fram. Längtar tills imorgon, då man får ut och glida å visa sina skills i backen. ;)

bilen står på -17 nu :s brr...


Sitter i bilen på väg till sälen nu. Ska bli riktigt härigt att få åka lite slalom igen! Känner att jag kommer ha det riktigt kul iallafall. Bilder kommer det iallafall att komma upp:)

Dagen började med fotbollsträning imorse, vädret var helt underbart och man bara ville skrika och hoppa av glädje. När jag kom hem så gick jag upp till farmor&farfar där resten av familjen var. Resten av dagen har jag spenderat hemma. Ska väl plocka upp boken å börja plugga lite snart.
Idag är jag super glad av någon konstig anledning,haha! Ska strax dra iväg på fotbollsträning, sen blir det hem och plugga. 

Igår fick jag äntligen träffa Jenny! Jätte länge sen sist eftersom hon vart i thailand. Men självklart så var dom andra också med. Vi låg på jennys rum och lyssna musik å myste med hundvalparna. Vid 11 drog alla hem, slitna cheyer.
Idag ska jag åka med pappa och syster till Sanviken och kolla på tidningscupen, sen blir det hem på innebandyträning.

Hade skrivit ett långt inlägg men så bara poff försvann de. Nu tänker jag slå på en film och skita i spanska läxan.:)
Imorgon har vi beep test på gympan och jag kommer dö!:)

Förstår inte vad det har tagit åt mig, har aldrig haft speciellt svårt att komma upp på morgonen, men hela den här veckan har jag knappt kommit upp ur sängen. Skolan idag gick jätte segt faktiskt. Längtar bara tills på tisdag då vi åker till sälen och man får vara ledig från skolan.
Ikväll har vi träning på konstgräs och jag längtar!

Teatern var inte så kul, eller övningarna var så konstiga satt dom blev lite roliga.;)
Efter skolan har jag bara vart hemma och haft super kul.:)



who needs a heart when a heart can be broken

Morgonen började med att vi kollade på step up. Resten av dagen dansade vi streetdance, riktigt kul fast svårt! Imorgon har vi teater och det är något jag verkligen inte gillar.:S

Imorse så var det segt att komma upp ur sängen. Tog mig en liten sovmorgon till kvart i 7.
Just nu sitter jag och väntar på mat, sen lite senare så drar jag på träning. fys!<3
Imorgon har vi dans hela dagen i skolan, ska faktiskt bli riktigt kul.

Har försökt att sova i 2 timmar nu för jag är så himla trött, men konstigt nog så har det inte gått. Får väl slå på en film. Kommer vara helt död imorgon

Sitter klistrad i soffan med en skål glass och väntar på att solsidan ska börja. Kan det bli bättre?

Igår kväll så var jag hemma hos Becca med henne Caroline, Amanda, Josefin och Julia. Vi spelade ett roligt spel och målade fönsterfärg, lite allmänt tröntiga men vem bryr sig? kul var de iallafall;) Lite senare så kom Gabbe, Gustav, Victor, Philip och Jakob. Hade bara en chill kväll och kikade på tv.
Nu sitter jag här i köket i min ensamhet och äter frukost medans alla andra ligger och sover i det här huset. Ska snart dra till Tierp på fotbollsträning.
Skolan idag var riktigt skön. Hade idrott sista timmen, vi spelade paintboll. Var faktiskt riktigt kul! Efter de så gick vi till hemköp och köpte sallad, sen väntade vi bara på att innebandytränigen skulle börja. Innebandy blir ju bara roligare och roligare för varje gång,hehe

Imorse var det ovanligt svårt att komma upp ur sängen. Kände bara att jag ville ligga kvar där och sova, men istället drog jag iväg till skolan. Efter skolan tog jag en springtur, blev inte så långt eftersom det var svinkallt ute. Imorgon är det fredag och jag älskart!
Första skoldagen gick fort faktiskt. Började med att vi hade hk på aspen i två timmar, vi bakade pizza, riktigt fint sådär på morgonkvisten! Sen hade vi spanska,engelska å matte. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska kolla på one three hill, finns inte så mycket annat att göra. Ikväll kommer jag nog slockna ganska tidigt, känner mig helt död.


före                                                                   efter

HÅLLER PÅ RENSAR GARDEROBEN MED SYSTER. OCH JA VI HITTADE LITE VÄSKOR
Igår kom Caroline,Amanda,Jakob och Rikard hit och spelade buzz. Vid halv 1 så drog vi och hämtade gustav och sen vidare hem till carlberg där vi spelade spelet "med andra ord", väldigt kul måste jag säga!:) Kom hem runt halv 5 så idag är man ju skapligt trött.

Åkte inte in till stan idag eftersom ingen ville åka med mig. Istället drog jag jag ut på en springtur, och jag känner att den verkligen behövdes. Har knappt rört mig någonting alls på lovet. Det ska bli skönt att komma in i dom gamla rutinerna snart igen! När jag kom hem från springturen så var det någon som hade ringt till mamma och ville köpa min jacka, så nu är man ju 1500kr rikare!

Inatt drömde jag världens läskigaste dröm, när jag vaknade runt 5 tiden så hade jag grinat i sömnen och hur normalt är de?
Idag vill jag åka till stan, så vi får se om jag får med mig nån.
Man får ju ångest att skolan börjat på tisdag!!

Hade ju bandyträning idag, gick faktiskt ganska bra. Blir bara roligare och roligare, nu börjar vi komma igång lite på allvar iallafall. Efter träningen så åkte jag,mamma,pappa hem till kristina och magnus å åt finfin mat! Kom precis hem, så nu ska jag göra varm oboy å mackor och slå på en film.

Har precis haft främmande av tina,jens och felix. Blev fifa spelning med felix, blev inte bara lite utklassad men jag kan iallafall säga att jag är 10x bättre nu än vad jag var innan så.
Imorgon har vi äntligen innebandyträning, oj vad jag längtar!

Jag sitter på berget och gråter,du sitter bredvid mig och håller min hand.
Plötsligt vänder du ditt ansikte mot mig och frågar:
-Hur länge kommer du att älska mig?
Jag fällde en tår som landa i havet och jag peka på havet och sa:
-Den dagen du hittar min tår i havet,den dagen ska jag sluta älska dig...

Ja, klockan är halv fyra och jag vaknade nyss. inte bra! Inatt var vi hemma hos julia, och meningen var att vi skulle ha harrypotter maraton men efter 3 filmer började vi kolla massa andra filmer.
Ikväll ska jag ut å äta med familjen,ibban och hugge.

inatt blir det harrypotter maraton med brudarna!



Kvällen igår var helt underbar. Käkade chipsådipp,kollade film och pratade om allt mellan himmel och jord.
mina vänner är det bästa som finns!

Igår var jag med Amanda,Julia och Caroline på narnia, den var hur bra som helst! Skulle lätt kunna se den igen.
Carro, ska du inte spara lite till filmen?;)

Idag vaknade jag vid halv två. Sen dess har jag bara fixat lite i rummet mitt, börjar bli riktigt snyggt nu faktiskt! Väntar bara på att pappa ska komma hem så han kan sätta upp tv:n och allt de där. Ikväll blir det en mysig filmkväll med dom bästa!:)

Utan dig hur skulle det gå
Bara med dig
kan jag leva och finnas
Utan dig klarar jag mig ej
Nyckeln till mitt inre
bara du kan öppna


Idag har jag vart och kollat på skidtävling med ett mycket roligt sällskap! Ikväll blir det bio, äntligen!:)



kom på att jag behöver inte smyga mig in på skräckisar länge!;)

Ja då var det 2011 då, och året kan inte börja bättre! Ända sen jag vakna har jag bara legat å degat på soffan. Snart ska vi upp till farmor&farfar och fika. Ikväll hoppas jag att någon snäll en vill leka med mig.

Kvällen igår var bra. Började med att vi tjejer va hemma hos julia och åt tre rätters,mums! Medans blev de massa dans och flams. Sen skapade vi en "fest" hemma hos caroline så det kom lite folk. Vid 12 slaget gick alla ut, sen stanna vi ute i 2 timmar, höll verkligen på frysa ihjäl. Men sen gick jag caroline å martin hem till carro så då hann man iallafall värma sig lite innan de var dags att gå igen..


idag får min fina bästa vän, caroline casserlund stå för bilden. Bilder sen igår kommer nog upp lite senare.