Kunde inte ta bort mina leverfläckar idag eftersom han skickade vidare mig till Uppsala. Tydligen så kunde inte de i Tierp se om den var farlig så måste till en hudläkare, huhu. Just nu sitter jag och billåbull fastklistrade framför tvn och kollar på någon barnfilm, riktigt bra kan jag säga!
Det var ett tag sen nu. Har verkligen inte haft tid till att skriva någonting här, dessutom har jag inte haft tid heller. Men det ska det bli skärpning med nu när det är jullov.
Sitter och väntar på att vi ska åka in till Tierp nu, för syster och jag ska tydligen ta bort nå leverfläckar haha! Lite senare ska jag vara barnvakt åt Billy och Theo.
Ikväll klär vi julgranen här hemma och börjar fixa inför julafton.  cya!
Sitter och skriver om en ekonomisk hållbarhet för maträtter på samhäll. Har dock glömt mina papper hemma om hur mycket alla ingredienser kostar osv, så därför kan jag inte göra så mycket. När jag kommer hem är det väl bara att plugga igenom hela matteboken eftersom vi har nationella prov i 4h imorgon. kill me
Jenny och jag hade pepparkaksbak igår. Måste säga att de blev förjävla goa å snygga! Iallafall på kvällen så åkte jag hem till Jenny med Becca. Där kollade vi på Narnia och satt och vela om vart kvällen skulle sluta. Men till slut så kom vi fram till att vi skulle åka till Österby på Nickos inflyttningsfest så Emil kom och hämtade mig å Jenny. Sen väl i Österby hände inte så speciellt mycket men roligt vare i allafall :) Resten av helgen kommer gå åt till att plugga matte, I think.
En bokrecension om "räddaren i nöden" är snart klar skriven. Har suttit hela kvällen och skrivit och har kommit på smarta och mindre smarta saker. Har endast en lektion imorgon med tussen så det blir nog en rätt så skön fredag, japp! Tänkte göra mig en kopp te och sedan vara lite social med familjen.
insåg också hur mycket jag saknar sommaren!
Skidorna står på på tvn och här sitter jag i soffan och tycker synd om mig själv på grund av min hals. Har lyckats få blåsor på vänster sida ner i halsen så de gör ont när man sväljer. I allafall så är jag tvungen att plugga lite matte och skriva bokrecension, kul kväll!
Sitter i skolan och väntar på att engelskan ska börja. Har haft håltimme, riktigt skönt om jag ska vara ärlig. Skönt att få sätta sig ner ett tag och inte har något att göra. Eller egentligen skulle jag kunna börja skriva på någon av de alla uppgifterna som ska in innan jul men det skjuter jag upp. Nej nu ska jag läsa på engelska läxan lite, ciao! btw så kom jag på nyss att det är första December så måste tvinga mamma att köpa en chokladkalender!