Tänkte ta och göra om bloggen lite men de gick inte så bra så nu ger jag upp. Kanske fortsätter sen när jag har tråkigt. Nu ska jag iallafall möta Caroline för vi ska cykla till Ullfors och kolla på Juniorernas match. hörs!

Är det inte grymt skönt att vakna upp med strålande sol? Det tycker iallafall jag. Idag ska jag hem till Caroline och steka lite. Ha en bra dag mina sköna!


hårdrock!

Förresten så blev jag intagen till Natur på Högbergsskolan idag. Fick en chock när jag såg att medianen låg på 275 :o så vi får väl se vad jag går till slut.
Har haft fullt upp så jag har inte hunnit uppdaterat någonting. Så här kommer lite bilder på vad jag har gjort dom två senaste dagarna.













Ska kolla på Pirates of the Caribbean för första gången i mitt liv. Alla tycker jag var efterbliven som inte hade sett den så jag tyckte att det var dags nu. Kommer förmodligen att somna för jag är helt dötrött. Godnatt på er!

Har vart hemma hos Becca och badat hela dagen, plus att vi åkte och köpte månkarbos frodigaste glass. Mjukglass från "grill köket".
Efter maten var jag ut på en kort springtur på månkarbo, måste ju värma upp tills imorgon då vi har beeptestet på tränigen. Döda mig! Haha nej men förmodligen så kommer det bli riktigt jobbigt eftersom man inte direkt ligger på topp just nu.
Förresten, hur dumma är telia egentligen? dom skickar telefonen men inte abonnemanget så just nu lever jag helt utan telefon. Tomhänt!


Förstår inte vad det har tagit åt mig. Har alltid vart en morgonmänniska och vaknat tidigt men nu dom senaste dagarna har jag sovit till ett eller tolv.  Måste bli ändring.
Sitter och väntar på ett sms från Amandis så vi kan mötas för att sen åka till Becca och baaaaada! :d
Hoppas också att min telefon kommer idag!

Åkte in med 18.35 bussen till Uppsala och kikade på bio med några härliga brudar. Vi kollade på "bad teacher". seg film enligt mig. Efter bion så kom vi på att det var två timmar tills nästa buss gick så vi började med att ta de jävligt chill å väntade tills alla hade gått ut. Men då var de något smart snille som kom på att vi kunde åka tåg till tierp och sedan buss, men de knasiga var att de gick om 5 min så de var ju bara att springa de. Har precis klivit in innanför dörren å nu tänker jag slå på en film och försöka sova.
Aj, klarade inte mitt mål att somna före 12 idag heller. Godnatt!

Sov som en gud inatt, riktigt skönt var de! Nu ska jag upp till Farmor&Farfar och fika sedan ska jag hem å griiilllaaa . Hejdååå!

Ojojoj, de bultar och det bankar. hihi nejdå. Jag ville bara kika in och berätta att jag har haft en gryyym kväll med massa folk jag tycker om. Dansat loss på både "disco" golvet och "dansbands" golvet. Hörde att sängen ropa , godnatt!

Åker till Lövsta med några brudar och dansar loss.!

Inväntar Julia som ska komma hit på lite föörfekkeh, sedan drar vi oss till jossan där vi ska va och grilla! ha en trevlig kväll!

Har inhandlat mat tills imorgon, då vi ska vara några stycken och grilla hos jossan. Ge oss sol! Snart kommer Lindes för att ta med mig till Strömsberg på fotboll. hejdoo!

Vaknade av att jag hade ont överallt och knappt kunde andas. Min rygg gör förjävla ont och min hals mår inte bra! Vill inte bli sjuk nu när det blir midsommar. Förresten så kan jag inte bestämma mig vad jag ska göra imorgon heller. joppit!
Nu ska jag ta mig en kopp med varm saftsoppa och bara dega sönder i soffan.
idag beställde vi äntligen en ny telefon till mig!

På eftermiddagen har jag hunnit vart barnvakt åt Billy&Theo, vart på Theo´s fotbollsträning, kollat på Ullfors match och vart en sväng hem till Caroline.
Nu ska jag göra mig en varm oboy och slå på en bra film som jag kan somna till. Godnatt!


There was a time
I thought, that you did everything right
No lies, no wrong
Boy I, must've been outta my mind
So when I think of the time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you

Jag säger bara, aj vilken ond träningsverk jag har. otränad tjej. Känner också att det inte var så smart av mig att träna igår eftersom jag var lite förkyld och nu har det blivit värre. 
Tog en fin fisketur med tjejerna igår efter träningen och vi fick upp våran underbara Ragnar som i sina sista andetag fick höra oss alla skrika och ha panik. hur kan man vara rädd för en fisk? Iallafall så gav vi den till middag till niklas, hoppas han gillart!haha. Efter fiskningen så bakade vi scones och kollade på "fjorton suger".



.
Fick med mig denna skönabönan hem från Uppsala igår

Har försökt att göra om lite här på bloggen men det går inte så bra. Tyvärr! Snart ska jag iväg på fotbollsträning, ska bli skönt att träna igen. Har ju legat på latsidan ett tag nu.
Om ni har lust får ni gärna slänga iväg en kommentar om hur ni vill att jag ska ha bloggen osv.



ta mig tillbaka till paradiset!

ikväll tänkte jag slänga upp lite bilder sen mallorca.

Efter många om och men så har jag bestämt mig för att börja blogga här på blogg.se igen.
Min gårkväll spenderade jag med några härliga brudar. Först åkte vi och kolla när rex spelade match, 2-2 mot Östervåla. Sedan åkte två jobbarfreeeaks hem och vi andra floskade i oss chips å dirre och kollade på paranormal activity 2. Äckligaste filmen jag någonsin sett!