Jag vill börja med att säga att jag hade världens bästa månkarbo-dag iallafall. Vädret var kanon bra och vi hade match på dagen som vi vann. På kvällen samlades alla vi brudar och skulle ha middag. Synd att alla skulle spåra innan vi hann äta maten bara. hahah ojoj minnen från den dagen kan man säga!
Igår var allihopa helt döda så vi var hemma hos Jenny å pratade igenom kvällen och slöade framför tvn. precis som det ska vara. På kvällen fick jag finbesök som stannade tills idag, hih! Skolan idag var iallafall inte något att leka med, är helt dötrött men måste åka till Österby och hämta min väska först innan jag kan ta en tupplur.




Usch vilket pissväder de är ute! Endå så är det lite mysigt när man kan ligga inne och mysa framför tvn med tända ljus. Det är precis vad jag tänker göra resten av kvällen!


Tog med mig mamma in till Valbo idag för att hitta lite kläder. Faktiskt så lyckades jag hitta två stickade tröjor, en shal, en väska och lite smått å gott till skolan. Har precis kommit hem så nu ska jag slänga i mig lite mat och börja tagga till match mot Österlövsta. GO!



Nu är vi hemma igen. Sov hela vägen hem från Mora, riktigt skönt kan jag säga! Hela dagen har jag vart ute i regnet och kollat våra växlingar och så har jag själv sprungit å de gick väl hyffsat bra! :D Nu håller jag på att fryser ihjäl så jag tänker ta mig en lång och varm dusch, hejs!


När man väl kom till skolan idag så började vi med att kolla på film och sedan upptäkte vi att vikarien hade tagit fel på lektion för vi hade svenska istället för engelska, därför fick vi sluta tidigare för hon hade inget annat att göra till oss. Eftersom vi bara hade en lektion idag så fick vi åka hem, slappt! Nu ska jag möta upp Linnea för att handla glass sen måste jag hem och packa ner alla spring grejer. Runt klockan fyra drar vi oss mot Sälen!


Riktigt skönt med sovmorgon imorse! Den behövdes nog. Gick enda till klockan fyra idag och så var det bara snabba sig hem och kasta i sig mat och här sitter jag nu och ska alldeles snart gå till träningen, kommer få skapligt med håll känner jag.


Tog mig ut på en springtur, det var just de som saknades. Tror nästan det var första gången i världshistorien som jag tycker det var underbart skönt att göra de. Aja, Viggo och jag har precis kommit hem från farmor&farfar, hade lite fika&godis mys som vanligt. Snart ska jag gå och lägga mig och kolla på en film och försöka sova lite, har dock sovmorgon imorgon men de ska bli skönt att få sova ut så här efter första skoldagen. På tal om skolan så var det någon som undrade vart och vad jag gick så jag kan ju säga att jag går natur på Högbergs :)


Skolan idag var inte som en riktig skoldag, utan vi fick bara massa information och kollade runt lite på skolan sen fick vi sluta. Imorgon börjar vi klockan tio vilket betyder sovmorgon! Känns faktiskt just nu som om att våran klass kommer bli kanon bra.
Nej nu står Viggo och skäller åt mig (han vill leka), så de är väl bara ställa upp för laget. ciao!

Hej alla pigga och glada! Vaknade av mig själv klockan sju imorse och var as pigg så då gick jag upp och tog en rejäl frulle. Snart så ska vi åka för att hämta upp brudsen sen vidare till skolan.
hörshej!


Har inte haft något intressant att blogga om så har inte skrivit något på senaste tiden. Tänkte skriva om min "händelserika" dag. Har legat och kollat på tv nästan hela dagen sen har jag tränat och nu sitter jag här och ska äta tomtegröt och tagga inför skolan imorgon. HEEELP!
Lite skapligt arg sådär. Vaknade och såg två stora sprickor i min telefon, roligt när min telefon låg i väskan hela kvällen och sen märker man två feta sprickor, aja. Plus att jag tappade bort min väska med plånboken i med mina kort, pengar, busskort och allting. Kan de ha vart min oturskväll igår?!


Kom på att imorgon ska jag först på 50-års fest och sedan på eldfesten, den här klänningen skulle bara sitta för fint då!



Idag sket jag i skolan eftersom jag kanske endå ska byta linje och plus att jag var tvungen att vara hundvakt. Tog med mig Viggo ner till hallen och tränade småpojkarna. Var till grusgropen där ett tag också. Snart ska jag kanske dit igen om jag orkar eftersom vovven ligger och sover och jag har grymt ont i magen. Ikväller är det matchdags mot film. Röda maskinerna ska visa vad dom går för!


Efter skolan idag så kom Tina och hämtade oss i Tierp och skjutsade hem oss så att vi skulle hinna hem och vara tränare på fotbollslägret. Gick faktiskt riktigt bra och tiden gick fort så nu sitter jag här hemma och väntar på träning.

Snart kommer Tina hit för lite planering inför morgondagen då det är fotbollsskola. Sen tar jag och Amanda på oss springskorna och kör lite intervaller, bra finte!

Idag får Viggo stå för bilden.
Som sagt så har jag vart i skolan idag, gick faktiskt riktigt fort så nu är jag hemma igen. Har satt på mig myskläderna och i dom tänker jag stanna i hela dagen.


Försökte logga in på bloggen men av någon konstig anledning så har den försvunnit(!) Därför tänker jag aldrig mer skaffa en blogg på devote. Så nu befinner jag mig här igen.
Hela dagen har vart grymt seg eftersom jag knappt sov något natten som var. Plus att nu har jag kommit hem från träningen och är änu dödare så ikväll slocknar jag nog ganska tidigt, kan vara bra eftersom en annan ska upp till skolan imorgon.