Kom hem från skolan för ett tag sen. Fick reda på fysikprovet idag, riktigt nöjd chey! Nu ska jag göra en hk uppgift sen iväg på fotbollsträning, ha´t bra!

Grattis till Amanda Jansson på hennes 18-årsdag!♥

Har precis kommit hem från en solig promenad runt storängen med Caroline. Finfint skavsår fick man me! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan hjälpa pappa med maten. hörs:)




Är otroligt dålig på de där med skor, någon som har något bra förslag till min bal?

På hkn idag gjorde jag och caroline chokladmuffins med chokladfyllning. Gissa om det var gott?! Det gjorde iallafall våran dag. ;)
Nu ska jag duscha å vänta på att mamma kommer hem och gör mat till mig. Sedan åker jag till Söderfors och stannar där över natten. hörs!

Hade styrka hela träningen, bra skönt och det var nog tur för min hals också att inte behövde springa intervaller. Nu ska kolla lite på spanska läxan sen gå och kolla på film å sova. Imorgon har vi hk dom två första timmarna, slappt!


Igår åkte jag in till Uppsala med Caroline, Julia och Amanda och kollade på "hur många lingon finns det i världen?". Filmen var hur bra som helst och tårarna bara sprutade.! på vägen hem somnade alla men som tur va vaknade jullan precis när vi kom in i månkarbo. trötta cheyer
Idag har det inte hänt något speciellt. Ikväll är det fysträning, precis som alla andra måndagar, men jag gillart!


mamma och pappa kom hem med dom här skorna igår


å Mickis fick dom här snyggingarna

Vi vann matchen med 7-0, bra tjejer! Nu ska jag dra till uppsala och kolla på "hur många lingon finns det i världen?" hööörs

Har precis vaknat upp bredvid världens sötaste. Fick lite smått panik för jag trodde klockan var 9 när den var 8 och jag skulle iväg på match klockan 9. Som sagt, idag har vi match mot Hagby. Kill me.

Sitter och väntar på att Linnea ska komma så vi kan gå till bussen. Efter skolan blir det innebandy träning sen söderfors. Så hinner nog inte med bloggen någonting.


Fysik provet gick väl ganska så bra idag, eller det får man hoppas iallafall. Fick med ett par skor, gitarr,tshirt,bh,halsduk hem från stan också. 
Nu har jag precis kommit hem från fotbollsträning så det kommer upp bilder på de jag köpt snart.
Satan va skönt med fredag imorgon.!
Efter skolan idag drar jag till stan och försöker hitta ett par skor sedan blir det hem för fotbollsträning.
Har fysikprov idag, och jag kan själv säga att jag har aldrig i mitt liv pluggat så här lite till en sådant prov så vi får väl se hur de går.

Har inte slagit upp mina fysik böcker än så känner att resten av kvällen kommer bestå av pluggning. Ha det bra!


Hur knäpp får man vara? Hittade inte min telefon i morse och nu när jag kom hem skulle jag hämta ett påslakan, då ligger telefonen där inne i garderoben. Plus att jag har inte haft någon vibration eller ljud på så har inte kunnat hört den. Duktigt! Menmen, men nu är den tillbaka iallafall.
Nu ska jag ta mig en lång dusch, hörs!

Sitter och kollar på 112. Gud vilka hemska människor det finns igentligen.!
Nu ska jag göra varm oboy och mysa mig ner i sängen. Imorgon efter skolan har vi tjej innebandyträning och sedan måste jag verkligen hem och plugga. Var meningen att jag skulle börja med det idag, men jag tog en powernap istället.

Igår vid 12 tiden kom martin hit och gjorde mig sällskap, den grabben är ju bara för underbar! Så man kan ju säga att jag var som död idag i skolan.
På hk:n gjorde vi skit äckliga vofflor, eller fyllningarna var typ ärtor,lax,räkor å skit. usch!

Skapligt vilken underbar känsla man har nu när man kommit hem från en jobbig men ändå härlig träning. Vi sprang först 1 mil sedan lite intervaller på de.


mig♥dig

Skolan var slapp som jag sa och sista lektionen höll man på få utbrott på alla som bara satt å prata hela tiden, snacka om att mitt huvud höll på sprängas. aja, nu är jag hemma och ska fika lite sen ikväll ger jag mig iväg på fysträning. ♥

kom sommar, kom!




Min helg har vart kanon bra. I fredags kväll kom martin hit och gjorde mig sällskap tills på lördagen, på dagen åkte jag rebecca och caróline till tierp och kollade match, mötte även cajsa där. På kvällen var vi några brudar hemma hos rebecca och lagade mat och hade allmänt trevligt. Har precis kommit hem från en stekig träning, så nu ska jag äta lite sen får vi se vart den underbara söndagen tar vägen.

Lite efter men bättre sent än aldrig.
 grattis min underbara syster och linnea i efterskott!♥

Jag är så glad att det bara sprallar i hela kroppen. Hela eftermiddagen har vart helt magisk. Blev bara ännu gladare när jag slog ett öga i unikum och såg att jag fick VG på mitt engelska prov, riktigt bra för att vara mig, suger på engelska. Nu ska jag gå och lägga mig och sova, fysatan vad härligt!

Livet leker och jag har ingenting kul att blogga om. Kan ju iallafall säga att idag har jag vart i skolan (som vanligt), efter skolan gick jag och caroline å solade sedan kom aldrig bussen som vi skulle åka med hem så då fick vi åka med julia och hennes pappa hem. Det blev i storsätt hem och åka tillbaka till tierp igen för fotbollsträning. Nu ska jag packa tills imorgon, då vi åker till kungsberget!! yeho

Har haft biologi nationella prov hela förmiddagen idag, sedan hade vi bild och kemi då vi fick se våra prov. Så har haft en ganska slapp dag faktiskt!
Nu ska jag ta och göra mig lite fika sedan ut på äventyr.:D:D hörs!

Träningsverk imorgon? svar ja. Jobbig träning var de, speciellt för mig som tappat lite på senaste. Menmen, hoppas det kommer tillbaka snart.
Nu tänker jag plugga hjärnan av mig, hejs!

Är det inte underbart väder ute? Känns att våren är på väg nu.
Skola idag igen då, gjorde väl inget speciellt vad jag minns. Den här veckan består av engelska prov imorgon, biologi nationella hela onsdagen och so prov på torsdag. Sen på fredag åker vi till kungsberget, skulle inte vara helt fel om det var stekar väder då.
Ikväll har vi fysträning, yiho!

Inatt kom Martin hit och gjorde mig sällskap, gullig pojk! Sen imorse stack han iväg på match och jag tog mig en "springtur" upp till farmor&farfar och tog en fika. hehe. Har precis kommit hem så nu ska jag hoppa in i duschen. Ha de bra!

Har precis kommit hem från fotbollstränig, var lite små kallt om man säger så. Fast roligt vare! Nu ska jag plugga lite engelska sen får vi se om jag lägger upp vad jag köpte igår. ha en bra kväll!:)

Efter skolan idag stack jag och Caroline in till stan. Först av allt käkade vi på panini, riktigt gott faktiskt. Sedan sprang vi runt på stan till klockan 7 då affärerna stängde. Hittade en jacka,shorts,halsband å ett nagellack. Fick inte med mig några skor hem så får väl åka in någon dag nu snart, vet inte riktigt vilken färg jag vill ha ännu. Så det får jag klura på.
Nu ska jag lägga mig i mickis underbara säng och kolla på film. ha de bra!



kände att den här bilden passa in bra.!

jag tror jag svävar i de blå

Nu pyser jag iväg till bussen. Har hk dom två första timmarna så det är rätt slappt. När jag kommer hem är det plugga kemi som gäller:)



jag älskar dig!

Träningen var faktiskt rolig. Vi sprang till strutsen och hem igen. Okej, det låter skit tråkigt men de var underbar känsla iallafall. På de så körde vi lite styrka.
Nu ska jag leta fram kläder tills imorgon och sen sova, är helt död eftersom jag vakna 4011000ggr natten som var. godnatt!

Måndag idag igen då, herregud vad veckorna går fort! Skoldagen gick jätte snabbt och här sitter jag å försöker plugga kemi samtidigt som jag väntar på maten. Sen drar jag på fysträning, oh I love it!



vill bara passa på och säga hur mycket jag älskar mina vänner, ni är det bästa som finns! :D
Klockan är 07.47 och här sitter jag och väntar på vasaloppsstarten. Ska ta och äta lite gröt och sedan drar jag på fotbollsträning. ha en bra dag!

Hann inte blogga något igår, men de är inget ni dör av. Efter skolan igår stannade vi i Tierp tills innebandyträningen så kom hem runt halv 7 tiden. Då var det bara snabba sig att duscha och äta och sen vidare till Söderfors, och ja, vad mer finns att säga? Jag har nyss kommit hem därifrån och ikväll tror jag brudarna kommer hit. ♥

Solen har lyst hela dagen, äre inte underbart? Känns att våren är på väg nu. Längtar bara ännu mer till sommarn för varje dag som går. Är faktiskt riktigt trött på den iskalla tråkiga vintern.
Ikväll blire träning för hela slanten.
Nej nu ska jag ta mig i kragen och göra lite fika, hörs!

Gud vad dagarna går fort. Imorgon är det redan Torsdag, känns som det nyss var Måndag. Dagen idag har gått riktigt fort faktiskt. På idrotten hade vi vollyboll och det var roligt, har aldrig tyckt de förut men kanske gjorde de nu för vårt lag var så bra;). Efter skolan hade vi bandyträning, det var bara jag linnea och massa grabbar. Snacka om att jag har blåmärken på konstiga ställen, tack albert!
Nej nu ska jag ner och kika på tv.
hejdå!



det här hade jag på mig idag:

dock så hade jag strumpor på mig

Skola idag igen då. Var fruktansvärt trött men tog mig igenom hela dagen iallafall. På hkn gjorde vi kycklingsoppa och bröd, det var riktigt gott dom första tuggorna sen ville man bara spy kändes de som. Resten av dagen var faktiskt slapp. Nu ska jag duscha mig till ett russin och sen försöka skriva lite på biologin.


ge mig sommar!